Paralija Hotel Gold Stern 3*

Hotel Gold Stern 3* se nalazi 80 m od prelepe peščane i uređene plaže. U ponudi ima lepo uređene sobe sa kog se pruža pogled na trg. Hotel Gold Stern poseduje restoran u kome se služi domaći kontinentalni doručak. Bežični internet je besplatan i može se koristiti u celom objektu. Sve sobe su prostarne i poseduju klima uređaj, TV/SAT, mini bar, fen za kosu i sopstveno kupatilo. Recepcija radi 24 h dnevno gde gosti mogu da dobiju informacije o atrakcijama u ovoj oblasti. Takođe, gosti ovde mogu organizovati iznajmljivanje automobila i razne izlete. Arheološko nalazište Dion udaljeno je 27 km od hotela. Grad Katerini nalazi se na 7 km,  centar Paralije 80 m, a aerodrom 90 km od hotela. Autobuska stanica je na 100 m od hotela.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, fen za kosu, WiFi, mini bar, frižider, TV/SAT, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži menjačnicu, usluge lekara, lift, recepciju, sef (na recepciji), restoran, parking, bar.

Usluga: Noćenje sa doručkom.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.gold-stern.gr/ 

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.