Paralija Hotel Kronos 3*

Hotel Kronos 3* je udaljen 10 minuta hoda od prelepe peščane plaže. Okružen je divnom prirodom i drvećem. Poseduje bazen sa barom, hidromasažom i hidromasažnom kadom. Sobe imaju klima uređaj, TV/SAT i sopstveno kupatilo. Svaka ima prostran balkon sa pogledom na planinu Olimp, na more ili na vrt. Hotel Kronos svojim gostima nudi piceriju i restoran u kome se služe ukusna jela internacionalne kuhinje, a u taverni u blizini mogu uživati u grčkim specijalitetima. Hotel poseduje i teretanu i saunu, a najmlađi gosti se mogu zabavljati na dečijem igralištu u vrtu ili na dečijem bazenu. Udaljen je 35 km od centra grada, a autobuska stanica se nalazi 200 m od hotela.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, krevetac za bebe (na upit), balkon, kozmetiku, fen za kosu, WiFi, mini bar, frižider, TV/SAT, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, restoran, bar, usluge lekara, lift, vrt, parking, bazen sa ležaljkama i suncobranima, bar pored bazena, bazen za decu, igralište, đakuzi, saunu, stoni tenis, teretanu.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Kompletnu ponudu izleta sa Zlatibora mozete pogledati na nasem sajtu http://visit-zlatibor.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.