Paralija Hotel RG Status 2*

Hotel RG Status 2* se nalazi u Paraliji, kod Katerinija. Udaljen je oko 150 m od prelepe peščane plaže. Sobe su izuzetno moderne i udobne i sadrže sopstveno kupatilo i veliki balkon sa garniturom za sedenje. Sve sobe imaju klima uređaj, TV/SAT, frižider. Doručak se služi u sali za doručak, a hotel takođe raspolaže barom gde se gosti mogu opustiti i osvežiti uz piće ili kafu. Besplatan bežični internet dostupan je gostima u lobiju hotela. Hotel RG Status udaljen je 9 km od Katerinija i 80 km od aerodroma. U blizini se nalazi veliki broj kafića, restorana, barova, taverni i prodavnica.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, TV/SAT, frižider.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži lift, WiFi, restoran, bar.

Usluga: Noćenje sa doručkom.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.rgstatushotel.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.