Paralija smeštaj 2022

Paralija apartmanski smestaj 2022

Posetite jedno od najpopularnijih letovališta među srpskim turistima!

Paralija je karakteristična po dugoj peščanoj plaži, velikom broju kafića, restorana, taverni i veoma bogatom noćnom životu. Paralija je idealno mesto za šoping, a u letovalištu možete naići na ogroman broj zlatara, prodavnica, butika i to sve po veoma povoljnim cenama.

Često se organizuju i žurke na plaži gde se tinejdžeri odlično zabavljaju. Paralia je udaljena oko 7 kilometara od grada Katerini – kulturnog i trgovačkog centra ovog dela Grčke. Solun je udaljen 70 kilometara, do kojeg vrlo lako i brzo možete stići lokalnim autobusom.

I ove godine za Vas smo tradicionalno pripremili ugodan odmor na bazi paket aranžmana u apartmanima prve kategorije sa garantovanim kvalitetom i najvišim standardima.

Paralija smestaj

Apartmani San Giorgio nalaze se u jednom od najposećenijih letovališta u Grčkoj , Paraliji. Udaljeni su 250 m od 10 km duge peščane plaže sa prelepim, čistim morem.

Od samog centra, gde su gostima na raspolaganju brojni kafići, barovi, restorani, taverne, butici, diskoteke, kao i parkovi i igrališta za najmlađu populaciju, apartmani su udaljeni 150 m. Najbliži restoran od apartmana San Giorgio je udaljen 150 m.

Apartmani San Giorgio se nalaze preko puta supermarketa Lidl, na udaljenosti od samo 10 m, gde gosti mogu da se snabdevaju  po veoma povoljnim cenama. Poseduju 53 dvokrevetna, trokrevetna i četvorokrevetna apartmana na prvom, drugom i trećem spratu, sa ukupno 142 ležaja. Svi apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju sa svim potrebnim inventarom, rešo sa dve ringle, frižider, TV, kupatilo sa tuš kabinom, kao i terasu sa garniturom za sedenje. Apartmani San Giorgio poseduju lift. Imaju veoma lepo uređeno dvorište u kom se nalazi bazen sa suncobranima i ležaljkama koji su na raspolaganju svim gostima. Posteljina se menja na svakih 5 dana.

Apartmani San Giorgio su pravi izbor za sve generacije. Svojim lepo uređenim dvorištem i apartmanima, kao i izuzetno ljubaznim osobljem učiniće Vaš odmor izvanrednim i nezaboravnim.

Za goste koji dolaze sopstvenim prevozom mogućnost parkinga je u okolini objekta.

Paralija

 

 

www.visit-zlatibor.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.