Parga Hotel Aristides Gardens 1*

Hotel Aristides Gardens 1*  je hotel koji se nalazi u Pargi, u jednoj od sporednih ulica i ima veliki travnati vrt. Hotel je udaljen na samo nekoliko minuta hoda od centra grada. Hotel Aristides Gardens 1* je savršen za one koji vole da budu blizu grada, ali opet na mirnoj i tihoj lokaciji. Ovi studiji imaju prelepe moderne sobe. Sobe na donjem spratu su standardne, ali udobne. Gostima je na raspolaganju bazen, bar, bar pored bazena, suncobrani i ležaljke i besplatan WiFi.

Udaljen je 900 m od centra i 65 km od aerodorma.

Smeštaj:  Studiji imaju klima uređaj, aparat za kafu i čaj, fen za kosu, WiFi, kuhinju, mikrotalasnu, frižider, toster, frižider, TV.

Sadržaj: Studiji sadrže baštu i otvoreni bazen.

Usluga: Najam.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://aristidisgarden.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022. godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.