Pefkohori, Hotel Alia Palace 5*

Hotel Alia Palace 5* se nalazi na Halkidikiju na samom vrhu mesta Polihrono. Smešten je u mirnom delu letovališta sa pogledom na selo i na zaliv. Hotel Alia Palace je hotel novijeg datuma, uređen u modernom stilu u kombinaciji sa prirodnim okruženjem. Na samo korak od hotela nalaze se prodavnice, restorani, kafići i noćni klubovi. Hotel nudi 80 soba, od kojih su 72 dvokrevetne i nudi 8 vila. U hotelu nse često organizuju tematske večeri uz muziku i zabavu. Udaljen je 1 km od prelpe peščane plaže. Hotel Alia Palace se nalazi 95 km od aerodrom, a najbliža autobuska stanica je na 950 m.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, balkon, uređaje za kafu i čaj, fen za kosu, WiFi, peglu, mini bar, sef, SAT/TV, telefon.

Sadržaj: Hote sadrži recepciju, restoran, parking, peškire za plažu i bazen, bazen, lezaljke i suncobrane na plaži i bazenu, đakuzi, saunu, teretanu, teniski teren, mogućnost rentiranja bicikla, bar, snack bar.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://www.alia-palace.com/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.