Pefkohori Hotel Atrium 3*

Hotel Atrium 3* se nalazi iznad zaliva Kasandra, na poluostrvu Halkidiki. Okružen je prelepom prirodom, maslinjacima i borovima. Gostima je na raspolaganju bazen sa barom, ležaljke i suncobrani, besplatna usluga prevoza do sela i plaže. Od plaže, hotel Atrium, je udaljen 700 m. Sobe su udobne i imaju sopstveni balkon, TV/SAT, frižider, klima uređaj i sopstveno kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu. U hotelskom baru pored bazena gostima su na raspolaganju osvežavajuća pića. Jela za ručak i večeru pripremaju se na zahtev. Gosti se mogu baviti raznim aktivnostima kao što su stoni tenis, aerobik, odbojka na plaži, bilijar. Najmlađi gosti mogu da se zabavljaju na igralištu ili mini klubu. Hotel Atrium nje udaljen 400 m od centra i 95 km od aerodroma. Autobuska stanica je udaljena 500 m od hotela.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, balkon, frižider, TV/SAT, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, bar, menjačnicu, usluge lekara, vrt, biblioteku, mini market, restoran, parking, prodavnicu suvenira, bazen, ležaljke i suncobrane na bazenu i plaži, bazen za decu, igralište, bar na bazenu, terene za košarku, odbojku i tenis, bilijar.

Usluga: Noćenje sa doručkom.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://atrium-hotel.com.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.