Pefkohori Hotel Flegra Palace

Hotel Flegra Palace se nalazi na ulazu u Pefkohori, u blizini glavnog puta i oko 200 m od plaže. Hotel je renoviran 2008. godine. Sastoji se od više zgrada u kojima su smeštene sobe i apartmani.

Smeštaj: Sve sobe su moderno opremljene i poseduju kupatilo sa tuš kadom ili kadom, fen za kosu, klima uređaj, balkon ili terasu, SAT TV, telefon, mini frižider, sef.

Standardne dvoktevetne sobe su nemenjene smeštaju maksimalno 2 osobe i imaju površinu oko 20m2.

Dvokrevetne superior sobe su nešto veće kvadrature od standardnih, imaju oko 25m2 i mogu da smeste 2-4 osobe. Imaju francuski ležaj ili dva standardna i sofu.

Executive sobe su opremljene luksuznijim nemeštajem od standardnih dvokrevetnih soba i takođe mogu da smesete maksimalno 2 osobe.

Junior suite su apartmani koji se sastoje od spavaće sobe u kojoj je francuski ležaj ili dva standardna spojena kreveta i druge prostorije u kojoj je sofa. Ukupna površina ovih apartmana je oko 35m2 i namenjenji su smeštaju 2-4 osobe.

Grand suite je apartman koji se sastoji od spavaće sobe, dnevnog boravka i kupatila sa hodromasažnom kadom. U hotelu postoje samo tri ovakva apartmana i svaki je drugačije dekorisan, nemenjeni su smeštaju 2-4 osobe.

Sadržaj hotela: Recepcija, restoran, bazen za decu, bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena, soba za igru, igralište za decu, internet u javnim delovima hotela, bilijar, stoni tenis, sportovi na vodi, organizovana animacija.

Usluga: Noćenje sa doručkom uz mogućnost doplate polupansiona (na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Više informacija o ovom hotelu možete naći na web adresi www.flegrahotels.com/flegra-palace-hotel/.

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.