Platamon Hotel 12 Olympian Gods 2*

Hotel 12 Olympian Gods 2* se nalazi u Platamonu u regiji Egejska Makedonija. Hotel nudi dečije igralište i terasu za sunčanje. Ceo objekat gleda na Egejsko more i na planinu Olimp. Besplatan bežični internet je dostupan u svim prostorijama. Sobe imaju TV/SAT, a neke i prostor za sedenje u kojem se gosti mogu odmoriti na kraju dana. Iz pojedinih soba se pruža pogled na more ili na planine. Dodatne pogodnosti u sobi obuhvataju bade mantil, besplatan toaletni pribor i fen za kosu. Recepcija hotela radi 24 h dnevno. Gostima je na raspolaganju i bar u okviru objekta gde mogu da se osveže, a na prostoru ispred objekta mogu se organizovati i raznovrsni događaji. Hotel 12 Olympic Gods se nalazi 900 m od centra i 138 km od aerodroma. Gosti mogu koristiti i parking u okviru objekta koji je besplatan.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, balkon, TV/SAT, WiFi, fen za kosu, mini bar, sef, terasu.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, usluge lekara, lift, igralište za decu, snack bar, parking, stoni tenis.

Usluga: Polupansion (doručak i večera).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://12olympiangodshotel.reserve-online.net/about 

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.