Platamon Hotel Alkyonis 2*

Hotel Alkyonis 2* se nalazi u gradu Platamonu, na par koraka od prelepe peščane šljunkovite plaže. Sobe poseduju balkon sa različitim vrstama pogleda na more ili sa pogledom na planinu. Besplatan bežični internet dostupan je u celom hotelu. Svaka soba ima TV/SAT, klima uređaj, podove sa pločicama i frižider. Obuhvataju sopstveno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom. Doručak je na bazi švedskog stola i služi se svakog jutra. U okviru objekta nalaze se i bar i restoran. Veliki broj barova, kafića, restorana, taverni i prodavnica mogu se pronaći u centru koji se nalazi samo 800 m od hotela. Hotel ima veliku terasu sa predivnim pogledom na Egejsko more gde se gosti mogu opustiti i uživati. Osoblje recepcije radi 24 h i može pružiti gostima informacije o lokalnim atrakcijama kao što je Mletački zamak u Platamonu. Hotel Alkyonis udaljen je 8 km od sela Palios Panteleimonas. Nalazi se na 36 km od grada Katerinija. Međunarodni aerodrom u Solunu udaljen je 104 km.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, fen za kosu, WiFi, TV/SAT, frižider, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži restoran, parking.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.hotelalkyonis.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.