Platamon Hotel Cronwell Platamon Resort 5*

Hotel Cronwell Platamon Resort 5* je udaljen na 1 minut od sopstvene, prelepe, peščane i lepo uređene plaže. U svojoj ponudi ima SPA centar, bazen sa barom u vodi i razne sportske sadržaje. Gostima su na raspolaganju i ležaljke na plaži koje su besplatne. Sobe su veoma elegantno uređene, imaju velike prozore od poda do plafona i iz većine se pruža pogled na more. SPA centar poseduje bazen sa toplom vodom, privatnu hidromasažnu kadu, saunu i prostorije za masažu. U restoranima se služi raznovrsna hrana i izvrsna jela grčke i internacionalne kuhinje. Unutar hotela i na otvorenom nalaze se barovi u kojima gosti mogu da se opuste i osveže uz kafe, sveže sokove i koktele. Za sportski aktivne goste na raspolaganju su i teniski i košarkaški tereni, a za najmlađe goste tim animatora kao i zabavna tvrđava Platamon Palace i akva park Splash sa preko 40 vodenih atrakcija. Bežični internet je besplatan i dostupan u celom objektu. Hotel Cronwell Platamon Resort je udaljen 800 m od centra, 120 km od aerodorma, a prva autobuska stanica je na 100 m od hotela.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, WiFi, TV/SAT, fen za kosu, mini bar, frižider, sef, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, restoran, tavernu, bar, prodavnicu nakita, lobi, mini market, parking, peškire, ležaljke i suncobrane na plaži i bazenu, igralište, bazen, bar na bazenu, SPA centar.

Usluga: All inclusive (na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://platamon.cronwell.com/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.