Platamon Hotel Olympion Melathron 3*

Hotel Olympion Melathron 3* je smešten na 80 m od plaže Nei Porija. Sobe su svetle i prozračne  sa mermernim podovima i imaju klima uređaj i balkon sa prelepim pogledom. Poseduje i bazen sa terasom za sunčanje, koji je okružen drvećem i ima suncobrane i ležaljke. Hotel ima i bar gde gosti mogu uživati u osvežavajućim pićima i koktelima ili užini. Blizu hotela Olympion Melatrhton, na 30 km, nalazi se arheološko nalazište Dion. Gosti  mogu posetiti i predivna sela koja su smeštena u okolini ili na planini Olimp. U okviru objekta postoji parking koji je besplatan. Udaljen je 600 m od centra i 128 km od aerodroma i 300 m od prve autobuske stanice. Čišćenje se vrši svaki dan, a promena peškira i posteljine na svaka 3 dana. Hotel Olympion Melathron je idealan za ljubitelje prirode, jer se nalazi između planina i mora.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, TV/SAT, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, WiFi, parking, restoran, bazen sa ležaljkama i suncobranima, bar pored bazena.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.olympionmelathron.gr/en/  

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.