Potos Hotel Potos 3*

Hotel Potos 3* se nalazi na samo 100 m od centra Potosa. Smešten je u mirnom delu mesta tako da predstavlja idelano mesto za one koji žele da svoj odmor provedu u miru i tišini. Plaža je peščana, a nedaleko od hotela nalazi se veliki broj prodavnica, barova, taverni i restorana.

Smeštaj: Sobe u hotelu su prostrane i lepo uređene za tri i četiri osobe što znači da su idealne za porodice. Većina soba ima neverovatan pogled na more i bazen. Poseduju klima uređaj, krevetac na upit, terasu, kozmetiku u kupatilu, frižider/minibar, telefon, sef, TV, WiFi.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, doktora na poziv, lift, doktora (na poziv), mogućnost rentiranja automobila i bicikla, parking, WiFi, restoran, barove, igralište za decu, bazen, odvojeni deo bazena za decu, večernje animacije. Hotel je pet friendly.

Usluga: Usluga je na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona. (švedski sto)

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 07:00 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://www.hotelpotos.com/

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

*Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Potos je letovalište na Tasosu sa svega 1000 stanovnika. Od glavnog grada Tasosa, luke Limenas udaljen je 43 km.  Za Potos mnogi kažu da je najatraktivnije mesto na ostrvu za letovanje, jer ovde imate sve što vam je potrebno za miran i opušten odmor. Udaljen je 4 km od Limenarije. Trajekti koji povezuju Tasos sa kontinentalnim delom Grčke kreću iz Kavale i Keramotija. Prvim se putuje sat vremena, a drugim pola sata. Feriboti od Kavale do mesta Skala Prinou na Tasosu kreću na svaka dva sata.Potos je smešten na jugu ostrva. U pitanju je najatraktivnije i najtraženije turističko mesto na ostrvu. To je verovatno zbog toga što u njemu možete pronaći sve što vam je potrebno za jedno mirno i pristojno letovanje uključujući i peščanu plažu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.