Potos Hotel Royal Paradise Beach Resort 5*

Hotel Royal Paradise Beach Resort 5* je novoizgrađeni kompleks koji se nalazi na jugoistočnoj strani ostrva, na plaži Paradise Beach. Smešten je pored privatne peščane uvale. Nalazi se u blizini Potosa (na oko 3 km), na plaži Roso Gremos. Plaža uz koju je izgrađen hotel je peskovito- šljunkovita na obali, sa stenama na obodima, delimično sa kamenjem na ulazu u vodu, sa peskovitim dnom do kojeg vode stazice i malo dalje od plićaka, sa izuzetno čistim i za nijansu hladnijim morem (zbog slatkovodnih, hladnih izvora) i sa nešto prirodnog hlada. Za goste hotela su obezbeđene besplatne ležaljke i suncobrani kako na plaži, tako i pored bazena. Velika prednost hotela jeste blizina prelepe, peščane plaže Notos, plaže San Antonio (1 km), plaže Psiliamos (2 km) i Potosa. Hotel je izmešten iz grada, ali do Potosa je potrebno par minuta vožnje, tako da je gostima na raspolaganju raznovrstan sadržaj. U Potosu možete naći izbor prodavnica, taverni, kafića, šetalište,…

Smeštaj: Sve sobe poseduju balkon, fen za kosu, mini bar, TV / SAT, telefon.

Sadržaj hotela: Bazen, frizerski salon, wi- fi internet, masaža, parking, room servis, sauna, sef, teretana.

Usluga: Ishrana je na bazi polupansiona.

Više informacija o ovom hotelu možete naći na web stranici: https://www.royalparadise.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.