Potos Hotel Sirines 2*

Hotel Sirines 2* se nalazi  na ulazu u Potos. Udaljen je 5 minuta hoda od plaže i jedan je od najkvalitetnijih smeštaja u Potosu. Od centra je udaljen 200 m i isto toliko od gradske plaže. Veoma blizu hotela nalaze se i dve manje plaže. Sve sobe su prostrane kao i terase koje poseduju garnituru za sedenje gde gosti mogu da se opuste i uživaju. Hotel se nalazi na dobroj lokaciji, veoma blizu svih sadržaja. Poseduje bazen kao i bazen za decu. Pored bazena se nalaze i suncobrani i ležaljke kao i bar u kome se servira doručak, a tokom dana se služi piće ili sendvič. U hotelu postoji internet deo sa računarom koji se plaća po satu. Internet se besplatno može koristiti u lobiju hotela. Prekoputa hotela se nalaze 2 javna besplatna parkinga. Izborom ovog hotela gosti dobijaju pre svega komforan i udoban smeštaj na odličnoj lokaciji.

Smeštaj: Sobe u hotelu  imaju klima uređaj, balkon, fen za kosu, mini bar, frižider, TV/SAT, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži bar, roštilj, lobi, parking, sef (na recepciji), bazen sa suncobranima i ležaljkama, bar na bazemu, đakuzi.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.sirines-hotel.gr/_eng_gallery.html 

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.