Potos Tasos Kallisti Hotel Apartments ***

Kallisti Hotel Apartments 3* je prelep hotel na Tasosu, blizu centra mesta Potos, na 1 km. Hotel je smešten u Agios Antoniosu, udaljen je 45 km od luke i grada Limenas. Gosti ovog hotela mogu pronaći svoj mir zbog toga što je ovo idealno mesto za odmor, daleko od gradske buke. Kalisti hotel na Tasosu je luksuzni hotel sa apartmanima i sobama visokog standarda. Ona je izgrađena na brežuljku odmah izvan Potos područja i nudi prekrasan boravak sa svim modernim udobnostima. Hotel Kalisti je udaljen 400 m od plaže San Antonio. Sagrađen je u tradicionalnom ostrvskom stilu. Na 45 km je od aerodroma “Megas Alexandros” u Kavali.

Smeštaj: Sve sobe poseduju fen za kosu, wi- fi internet, kuhinjski deo, mini bar, telefon, TV/ SAT, balkon, frižider, klima uređaj,

Sadržaj hotela: Sef, kafić, bar na bazenu, recepcija, lift, bašta, igralište za decu, bazen sa ležaljkama i suncobranima.

Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto- samoposluživanje).

Više informacija o ovom hotelu možete pogledati na web adresi: https://kallistihotel.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.