Sani Hotel Sani Beach 5*

Hotel Sani Beach 5* je udaljen na 2 minuta od prelepe, privatne, peščane plaže. Gleda na divno azurnoplavo more oko rta Sani. Poseduje bazen, SPA centar i restorane internacionalne i grčke kuhinje. Sobe su svetle i prozračne i imaju balkon sa kog se pruža pogled na savršeno uređene vrtove. Restoran Poseidon nudi kulinarski doživljaj uz tematski švedski sto svake večeri. U restoranu Veranda, koji gleda na Egejsko more, služe se raznovrsna grčka i mediteranska jela u okviru kuhinje otvorenog tipa. Gosti mogu veoma lako stići do plaže Busulas, koja je idealna za gnuranje i ima kristalno čistu vodu. Ova plaža duga je 7 km i okružena je prelepom prirodom i borovima. Označena je Plavom zastavicom i voda je savršena za porodice koji imaju malu decu. U ovom rtu nalazi se i plaža Sani gde gosti mogu uživati u sportovima na vodi, igrati tenis ili istraživati fantastične krajeve ovog mesta. Hotel Sani Beach  udaljen je 9 km od centra.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju balkon, krevetac za bebe (na upit), aparat za kafu ili čaj, DVD, TV/SAT, fen za kosu, WiFi, mini bar, radio, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, restorane, bar, prodavnicu, menjačnicu, usluge lekara, lift, vrt, prodavnicu nakita, lobi, marinu, mini market, parking, prodavnicu suvenira, privatnu plažu sa peškirima, suncobranima i ležaljkama, bazen, bazen za decu, bar pored bazena, igralište, salon lepote, frizera, saunu, SPA centar.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.sani-resort.com/en_GB/our-hotels/sani-beach-hotel 

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.