Sani Hotel Sani Club 5*

Hotel Sani Club 5* se nalazi u mestu Sani u zelenom zalivu poluostva Halkidiki sa pogledom na Egesjko more. Udaljen je  8 minuta hoda od plaže. U svojoj ponudi ima privatnu plažu, bazen, 3 restorana, SPA centar i teniske terene. Sobe imaju klima uređaj, balkon sa garniturom za sedenje sa pogledom na more ili vrt. Takođe, sve sobe sadrže mini bar, TV/SAT i DVD.  U restoranu Olympos služi se doručak i večera na bazi švedskog stola, dok se u restoranu Ouzerie služi tradicionalna grčka hrana. U baru na plaži gosti mogu slušati muziku i opustiti se uz osvežavajuća pića. Nastupi koji se održavaju u Vrtnom teatru su besplatni za sve goste, a najmlađim gostima su na raspolaganju 3 dečija kluba i plitki bazen sa nadzorom. Hotel Sani Club svojim gostima nudi i SPA centar. Udaljen je 10 km od centra i 85 km od aerodroma.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, krevetac za bebe (na upit), balkon, kozmetiku, aparate za kafu i čaj, DVD, fen za kosu, WiFi, đakuzi, mini bar, TV/SAT, radio, frižider, sef, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, restorane, bar, prodavnicu, menjačnicu, usluge lekara, prodavnicu nakita, biblioteku, lobi, marinu, mini market, parking, prodavnicu suvenira, peškire za plažu, bazen sa ležaljkama i suncobranima, bar na plaži i bazenu, salon lepote, SPA centar, TV salu, terene za košarku, tenis, odbojku.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.sani-resort.com/en_GB/our-hotels/sani-beach-club

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.