Sani Hotel Sani Dunes 5*

Hotel Sani Dunes 5* je hotel sa predivnim pogledom na more. Nudi savremeni SPA centar, privatni deo plaže Sani i prostrane bazene. Sve sobe opremljene su predivnim detaljima mediteranske elegancije. Sadrže sopstveno kupatilo sa tušem, aparatom za kafu i besplatnim bežičnim internetom i gledaju na bazen. Hotel Sani Dunes svojim gostima nudi SPA centar gde su dostupni mnogi tretmani za podmlađivanje kao i 6 privatnih soba za tretmane i veliki izbor ugodnih kozmetičkih terapija. Udaljen je 50 m od plaže, a privatni prostor na plaži ima velike suncobrane i luksuzne dušeke. Za ljubitelje sporta na raspolaganju su čak 6 teniskih terena, stoni tenis, teren za odbojku kao i teren za mali fudbal. U vrtu hotela nalazi se teatar na otvorenom i tu se održavaju razni mjuzikli i druge predstave. Hotel Sani Dunes je udaljen 9 km od centra i 80 km od aerodroma.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, kozmetiku, aparat za kafu ili čaj, fen za kosu, WiFi, mini bar, TV/SAT, telefon, terasu.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, restoran, parking, sopstvenu plažu sa ležaljkama i suncobranima, bazen, bar pored bazena, saunu, tursko kupatilo, terene za fudbal, košarku i odbojku, teretanu.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.sani-resort.com/en_GB/our-hotels/sani-dunes-hotel 

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.