Sarti Hotel Stefani 2*

Hotel Stefani 2*  je objekat koji je udaljen na samo 3 minuta hoda tj. na 100 m od prelepe peščane plaže Sartija. U svojoj ponudi ima bazen i restoran. Sve sobe imaju balkon sa garniturom za sedenje i pogledom na Svetu Goru i Egejsko more.  Udobne su, svetle, prozračne i imaju podne pločice. Opremljene su klima uređajem, TV/SAT i mini barom. Gostima je i na raspolaganju besplatan bežični internet. Doručak je na bazi švedskog stola i služi se svakog dana. U hotelskom restoranu za ručak i večeru se služe jela lokalne kuhinje. U okviru objekta postoji i mini market gde gosti mogu da kupe sve potrebne namirnice. Osoblje u hotelu može organizovati i krstarenja do Svete Gore i okoline. U okviru hotela je i besplatan parking. Hotel Stefani udaljen je od centra Sartija 350 m, a od aerodroma 131 km.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju balkon, krevetac za bebe (na upit), frižider, TV/SAT, kupatilo sa tuš kabinom.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, WiFi, lobi, mini market, usluge lekara, sef (na recepciji), parking, bazen, bazen za decu sa suncobranima i ležaljkama, bar na plaži, restoran.

Usluga: Noćenje sa doručkom (na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://stefani-hotel.com/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.