Skala Potamia

Tasos Skala Potamia

Skala Potamija je idealna za mirna porodična letovanja ali i za sve željne odmora. S druge strane ona nudi i zabavu za decu i to na samoj plaži koja je duga, široka, peščana, sa dugim plićakom, igračkama, malim luna parkom, toboganima, klackalicama…

Sa velikim izborom tavernica na samoj obali, nestvarno tirkiznom vodom, kafićima na obali sa udobnim garniturama, zaogrnuta borovom šumom, u podnožju najvećeg planinskog vrha na ostrvu-Ipsariona, Skala Potamija predstavlja i vrlo lep izbor za sve romantične duše i ljubitelje prirodnih lepota.

Najveća prednost Skale Potamije nesumnjivo je lepa peščana plaža, ali i blizina čuvene plaže Golden beach, najpoznatijeg etno sela Panagija, glavnog grada Limenasa, a samim tim i Kavale. Skala Potamija je blizu jedne od najlepših plaža na ostrvu Paradise plaže, Makrijamosa, Mermerne, pomenutog Golden beach-u. Ona nudi mir i pravi odmor, a istovremeno su joj lako dostupni svi sadržaji za decu, mlade i odrasle u glavnom gradu- Limenasu koji je udaljen svega desetak kilometara od nje.

Skala Potamia po mnogima ima najlepšu gradsku plažu. Plaža je sa veoma sitnim peskom. Poznata je po tome što ima jako dug plićak. Ukoliko imate malu decu koja vole da se brčkaju u plićaku ova plaža je idealna za vas. Dno je bezbedno, jer nema kamenja niti ježeva. Voda je uglavnom veoma čista. Zbog svoje širine i sitnog peska idealna je za odbojku na pesku, tenis i sl, a na samoj plaži postoji mali parkić za decu sa toboganima i ljuljaškama. Plaža ima tuš i kabine za presvlačenje. Neposredno uz plažu postoji nekoliko taverni i barova. Gledano s obale, levi deo plaže u Skali Potamiji spaja se sa Golden beach-om. Taj deo plaže je na svom početku uzak i ima kamenje u vodi, ali kako se ide prema Golde beach-u plaža je sve lepša, šira i sa peščanim ulazom, plićakom i toplom vodom.

 

Kompletnu ponudu apartmanskog smeštaja za leto 2023. u Grckoj pogledajte na web adresi: https://monix.rs/grcka-apartmani/

 

 

Stavros apartmani 2023
Vrasna apartmani 2023
Paralia apartmani 2023
Olympic beach apartmani 2023
Leptokaria apartmani 2023
Nei Pori apartmani 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published.