Skala Potamias Hotel Ellas 2*

Hotel Ellas 2* se nalazi na sredini zaliva poznatijeg kao Golden Beach i samim tim ima odličnu lokaciju. Objekat je izuzetno lep i ima divno uređeno dvorište. Nalazi se veoma blizu peščane plaže sa dugim plićakom. Hotel je skoro renoviran i nameštaj je potpuno nov. Sobe su uglavnom dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne. Kod četvorokrevetnih postoji jedan bračni ležaj na galeriji i dva ležaja na prvom nivou. Imaju lep pogled prema planini, moru ili dvorištu. U okviru hotela je restoran. Doručak je kontinentalni, a za večeru se može birati između 5-6 jela. Hotel ima privatni parking. U blizini se nalaze i supermarket, pekara i veliki broj restorana, taverni i kafića. Čišćenje se obavlja svakodnevno, a zamena peškira na svaka 2 dana. Smešten je na mirnoj lokaciji i idealan je za porodično letovanje. Od centra Skala Potamije udaljen je 1 km, a od plaže samo 50 m. Prvi supermarket je na 20 m. Blizina peščane plaže, pristojan smeštaj, mir i pravi odmor je ono što se gostima nudi u hotelu Ellas i nepogrešiv je izbor svakog posetioca.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, TV/SAT.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži bar, internet, restoran, bilijar.

Usluga: Polupansion (doručak i večera).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.hotel-ellas.gr/en/ 

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.