Skala Potamias Hotel Korina 3*

Hotel Korina 3* se nalazi u oblasti Skala Potamias na ostrvu Tasos. Jako je prijatan, vedrih je boja koje pozitivno utiču na raspoloženje gostiju. Hotel ima lep bazen sa terasom za sunčanje i snack bar. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne, klimatizovane sa balkonima i besplatnim internetom. Imaju mini bar, TV/SAT i sef. Kupatila sadrže fen za kosu i tuš. Hotel ima dosta sportskih sadržaja kao što su osvetljeni teniski i košarkaški tereni kao i bilijar i stoni tenis. U okviru objekta može se koristiti i besplatan privatni parking. Hotel Korina se nalazi 300 m od čuvene Hrisi Amudije, a glavni grad Limenas i luka Tasosa udaljeni su 12 km.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, krevetac za bebu (na upit), balkon, fen za kosu, WiFi, mini bar, telefon, sef, TV/SAT.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, biblioteku, lobi, usluge lekara, besplatan parking, bazen, bar pored bazena sa ležaljkama i suncobranima, igralište za decu, TV salu, masaže, terene za tenis i košarku, kao i stoni tenis i bilijar.

Usluga: Noćenje sa doručkom.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.hotelkorina.gr/ 

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.