Skala Potamias Hotel Natasa 3*

Hotel Natasa 3*  se nalazi u oblasti Skala Potamias, na prelepom ostrvu Tasos. Smešten je na 800 m od plaže i oko 1 km od samog centra Skala Potamije. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne. Imaju televizore sa satelitskim kanalima, klima uređaj, frižider, telefon i fen za kosu. Hotel Natassa ima veliko dvorište koje je okruženo maslinjacima. Gostima hotela je na raspolaganju bazen kao i bar pored bazena gde mogu uživati uz piće ili kafu. Za decu postoji i igralište. Hotel ima restoran u kome se služe internacionalna jela kao i tradicionalna grčka kuhinja. Doručak je na bazi švedskog stola. Hotel Natassa ima parking koji je besplatan za sve goste, kao i sef na recepciji. Zamena peškira i posteljine se vrši na svaka 3 dana, a čišćenje se obavlja svakodnevno. Za posetioce kojima je potreban mir i beg od gužve i saobraćaja, Hotel Natassa može biti pravi izbor.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, balkon, fen za kosu, WiFi, mini bar, frižider, TV/SAT, kupatilo, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži vrt, WiFi, lobi, parking, restoran, bar, bazen, bar pored bazena, TV salu.

Usluga: Noćenje sa doručkom.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.hotel-natasa.gr/en/ 

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.