Skala Potamias Hotel Ntinas Filoxenia 4*

Hotel Ntinas Filoxenia 3* nalazi se u blizini veličanstvane Zlatne plaže i okružen je prelepom prirodom. Nudi niz usluga pogodnih za porodice sa decom. Hotelski kompleks se sastoji od 5 zgrada sa raznim tipovima soba. Kompleks je udaljen  oko 150 m od gradske plaže u Skala Potamiji, na odličnoj lokaciji, blizu grada, šetališta, prodavnica i restorana. Grad Tasos je udaljen 12 km, a najbliži marketi i kafići su na 500 m. Hotel Ntinas Filoxenia nudi moderan smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i pogledom na Egejsko more i vrt. Kompleks ima veliki bazen pored koga gosti mogu da uživaju u piću i kafi. Hotel raspolaže i celodnevnim mini marketom i suvenirnicom.

Smeštaj: Sve sobe su kompletno, luksuzno opremljene i udobne. Imaju bračni ili dva odvojena ležaja, klima uređaj, SAT/TV, kupatilo sa kadom ili tušem, terasu sa pogledom na more ili bazen, sef, WiFi, fen za kosu.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju koja radi od 07:30h do 23:30 h, prodavnice, doktora na poziv, mogućnost iznajmljivanja automobila i bicikla, parking, WiFi, restoran, barove, igralište za decu, bazen za odrasle i decu, večernje animacije, SPA i Wellness, tretmane lica i tela, zatvoreni bazen.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Chek in: 15:00 h – 23:30 h

Chek out: 07:30 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://ntinasfiloxenia.gr/

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Sa velikim izborom tavernica na samoj obali, nestvarno tirkiznom vodom, kafićima na obali sa udobnim garniturama, zaogrnuta borovom šumom, u podnožju najvećeg planinskog vrha na ostrvu-Ipsariona, Skala Potamija predstavlja i vrlo lep izbor za sve romantične duše i ljubitelje prirodnih lepota.

Najveća prednost Skale Potamije nesumnjivo je lepa peščana plaža, ali i blizina čuvene plaže Golden beach, najpoznatijeg etno sela Panagija, glavnog grada Limenasa, a samim tim i Kavale. Skala Potamija je blizu jedne od najlepših plaža na ostrvu Paradise plaže, Makrijamosa, Mermerne, pomenutog Golden beach-u. Ona nudi mir i pravi odmor, a istovremeno su joj lako dostupni svi sadržaji za decu, mlade i odrasle u glavnom gradu- Limenasu koji je udaljen svega desetak kilometara od nje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.