Skala Rahoniou Hotel Rachoni Resort 3*

Hotel Rachoni Resort 3* je hotelski kompleks koji se nalazi na jednom od najlepših lokacija na Tasosu, u letovalištu Skala Rachoni. Udaljen je nešto manje od 20 km od Limenasa, glavnog grada Tasosa. Ovaj moderan hotelski kompleks je okružen zelenilom. Nudi prostran smeštaj, besplatan wi- fi internet u zajedničkim prostorijama hotela, kao i bar kraj bazena i na plaži u kojima se služi užina i piće tokom celog dana. Privilegija ovog hotela se ogleda u tome što je lociran direktno na peščanoj plaži na kojoj se čak može nači i prirodan hlad. Ima dva bazena i dečiji bazen. Kompleks ima sopstveni parking ispred hotela. Na kraju dana gosti se mogu opustiti u drvenim ležaljkama pored mora, gledajući predivan zalazak sunca.

Smeštaj: Sve sobe poseduju fen za kosu, kupatilo sa tuš kabinom i toaletom, radio, mini bar, sef, terasu, telefon, TV / SAT.

Sadržaj hotela: Recepcija, otvoreni bazen, restoran, bar pored bazena, malu teretanu, dečiji bazen, parking, sef, fitnes centar, suncobrani i ležaljke pored bazena, stoni tenis, bilijar.

Ležaljke i suncobrani oko bazena i na plaži su besplatni.

Usluga: Ishrana je na bazi polupansiona (švedski sto- samoposluživanje).

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na: http://www.rachoniresort.com

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.