Smeštaj na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru

 

Zlatibor je jedna od naposećenijih turističkih destinacija u našoj zemlji. Većina turista dolazi radi uživanja i provoda, ali ova planina Vam može ponuditi mnoštvo drugih sadržaja i kulturno-istorijskih spomenika koje možete obići.

Turistička agencija Monix Vam nudi veliki izbor smeštaja na Zlatiboru.

Vila Monix Club Zlatibor je smešten na Zlatiboru na rubu naselja Obudojevica, udaljena je 800 m od centra i 300 m od ski lifta.
Objekat raspolaže sa 45 ležajeva smeštenim u komfornim sobama i luksuznim apartmanima iz kojih se pruža prelep pogled na zlatiborske vrhove Čigotu i Tornik. Sve sobe, studija i apartmani imaju 2-6 ležaja, opremljene u modernom stilu i poseduju kupatilo, TV, kablovsku televiziju i internet.

Apartmani Monix Centar Zlatibor nalaze se u strogom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini tržnog centra, pijace, jezera, preko puta autobuske stanice. Apartmani se sastoje od predsoblja, dnevnog boravka sa kuhinjom, odvojenom spavaćom sobom,  kupatilom sa hidromasažnom tuš kabinom i terasom.

Apartmani Monix Village Zlatibor je apartmansko naselje smešteno na obodu Čolovića brda u naselju Potoci na 1030 m nadmorske visine. Naselje čini sedam objekata sa petnaest apartmana veličine 55-60 m2. Svi apartmani poseduju dve spavaće sobe, dva kupatila, kuhinju, trpezariju i dnevni boravak sa prelepim dvorištem i tremom sa koga se pruža fantastičan pogled na centar mesta kao i na zlatiborske vrhove Čigotu i Tornik.

 

Smestaj na Zlatiboru

Leave a Reply

Your email address will not be published.