Smeštaj u Nea Vrasni

Smestaj Nea Vrasna

Leto 2022

 

Nea Vrasna se nalazi na oko 80 km od Soluna. Pripada regiji Sveti Đorđe koji se nalazi u zalivu Strimonikos. Nea Vrasna je idealno letovalište ako ste raspoloženi za miran odmor bez gužve i buke. Plaža je peščana i duga oko 7 km. Šetalište je veoma lepo uređeno i  bogato grčkim tavernama, kafićima, restoranima, poslatičarnicama i prodavnicama. Uglavnom je sve okrenuto porodičnom odmoru, te je zaista takav profil ljudi i na plaži.

Na samo 30 m od plaže i nekoliko stotina metara od Asprovalte nalazi se naš objekat Asprovalta beach.

Apartmani Asprovalta Beach smešteni su na samoj granici Nea Vrasne i Asprovalte, na svega 30 m od mora. Bilo da želite miran odmor u Nea Vrasni ili nešto življi provod u razigranoj Asprovalti, pozicija ovih apartmana je idealna zbog blizine centra oba turistička mesta.

Apartmani Asprovalta Beach su opremljeni klima uređajima (na drugom spratu ugradnim, na prvom spratu mobilnim, dok apartmani u prizemlju nemaju klimu) čije korišćenje nije uračunato u cenu aranžmana a doplata je na licu mesta. Posteljina se menja svakih 5 dana.

Objekat ne poseduje parking ali za goste koji dolaze sopstvenim prevozom postoji mogućnost parkiranja vozila na ulici ispred samog objekta.

Apartmani Asprovalta Beach nalaze se nadomak prelepog, palmama ukrašenog šetališta Nea Vrasne, prepunog tradicionalnih taverni, kafica, suvenirnica… Na približno 150 m od ovog objekta, nalazi se restoran Konstantinupoli, restoran-kantina u kom, po povoljnim cenama, možete uživati u ukusnoj  i raznovrsnoj tradicionalnoj hrani.

Ponedeljkom ujutru se iza samih apartmana Asprovalta Beach održava zanimljiva pijaca, na kojoj se osim hrane mogu naći tradicionalni grčki proizvodi poput maslina, maslinovog ulja, ali i tekstil i mnogobrojni suveniri.

Pogledajte kompletnu ponudu apartmanskog smeštaja za Grčku leto 2022 na: Grčka apartmanski smeštaj 2022

Asprovalta beach Nea Vrasna letovanje 2022 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pogledajte kompletnu ponudu smeštaja na Zlatiboru na: http://visit-zlatibor.com/

Smestaj Nea Vrasna

Leave a Reply

Your email address will not be published.