Stavros apartmani last minute

Stavros apartmani last minute

 

Last Minute

Paket aranzman od 10 nocenja
Stavros leto 2022

Last minute ponuda je turistička ponuda koja se odobrava u poslednjem trenutku i cene su veoma povoljne. Polazak je najčešće u kratkom vremenskom periodu i odličan je za  one koji odmor mogu da uzmu kada oni požele. Kada su last minute ponude u pitanju nema mnogo biranja, za razliku od first minute ponuda tj. ranih uplata, već se tada rezerviše i kupuje ono što je ostalo. Last minute ponude se odobravaju pred polazak i broj mesta je ograničen, i za last minute ponudu morate biti brzi i odlučni. Naša agencija Vam nudi veliki izbor smeštaja u Grčkoj u sezoni ili van sezone, a kada su last minute ponude u pitanju cene su niže i preko 30%.

U našoj ponudi za leto 2022 možete pronaći veoma povoljne aranžmane i last minute ponude u Grčkoj. Destinacije iz naše ponude su jedne od najtraženijih kod srpskih turista. Sa last minute ponudom možete da provedete fantastičan odmor po veoma povoljnim cenama u odličnim apartmanima prve kategorije i uključenim autobuskim prevozom. Mesta u kojima se može naći najjeftiniji smeštaj po mnogo povoljnijim cenama su letovališta koja su svake godine manje-više ista. U takvim mestima je vanpasionska usluga takođe veoma pristupačna budžetu naših turista. Cena hrane, pića u prodavnicama i restoranima, kao i najam automobila su veoma povoljne.

Najveći broj naših turista ne bira bez razloga neke od letovališta kao što su mesta u Olimpskoj regiji – ParalijaLeptokarijaOlympic beach ili Nei Pori.

Mesta u Solunskoj regiji kao što su Asprovalta, Vrasna i Stavros, takođe su na veoma dobrom glasu kada su u pitanju niže cene.

Stavros last minute 2022
Vrasna last minute 2022
Paralija last minute 2022
Olympic Beach last minute 2022
Leptokaria last minute 2022
Nei Pori last minute 2022

Pogledajte kompletnu ponudu apartmanskog smeštaja u Grčkoj na https://monix.rs/grcka-apartmani/

Stavros apartmani last minute

Leave a Reply

Your email address will not be published.