Stavros dupleks apartmani

Stavros dupleks apartmani

 

Dupleks apartmani su apartmani koji poseduju dve odvojene spavaće sobe i kuhinju sa svim neophodnim inventarom, kupatilo kao i terasu sa garniturom za sedenje.

Dupleks apartmani su obično strukture od četvorokrevetnih pa do osmokrevetnih. U našoj ponudi možete naći veliki izbor dupleks apartmana, a u Stavrosu su najzastupljeniji. Preporučuju se sa veće porodice koji žele da budu zajedno u istom apartmanu, a da imaju dve odvojene spavaće sobe.

 

 

Stavros apartmani Zoi

Paket aranzman od 10 nocenja
Stavros leto 2022

Stavros apartmani Suzy

Paket aranzman od 10 nocenja
Stavros leto 2022

Apartmani Zoi su apartmani udaljeni svega 100 m od plaže i nalaze se na nekoliko metara od restorana Janis. Raspolažu dupleks apartmanima u prizemlju i na spratu koji su jako prostrani i kompletno opremljeni.

Apartmani Suzy poseduju tri duplex apartmana, sa dve odvojene sobe u kojima se nalaze po dva kreveta za po jednu osobu, kupatilom i kompletno opremljenom kuhinjom sa svim potrebnim inventarom.

 

Turistička agencija Monix već dugi niz godina u svojoj ponudi za letovanje ima Stavros kao jednu od svojih najvažnjih destinacija. Zahvaljujući tome, danas Monix u svojoj ponudi u Stavrosu ima 16 objekata, visokih standarda i za svačiji ukus, džep i potrebe.

Svi naši gosti u Stavrosu, na licu mesta, a i u poslovnicama naše agencije, mogu dobiti sve potrebne informacije, da letovanje ne bude samo letovanje već i da upoznate okolna mesta kao što su Sveta Gora, Solun, Asprovalta. Uputićemo Vas kako naći najlepše plaže Stavrosa i njegove okoline. Preporučićemo Vam i restorane u  Stavrosu. Uputićemo Vas u restorane koji održavaju tradicionalne Grčke večeri. Najbolji način da se upoznate sa  kulturom, grčkim folkorom, muzikom i tradicijom…

I ove godine za Vas smo tradicionalno pripremili ugodan odmor na bazi paket aranžmana u apartmanima prve kategorije sa garantovanim kvalitetom i najvišim standardima.

 

Pogledajte kompletnu ponudu smeštaja u Stavrosu: https://monix.rs/stavros/

 

Stavros dupleks apartmani

Leave a Reply

Your email address will not be published.