Limenaria Hotel Thalassies Nouveau 3*

Hotel je izgrađen 2009. godine i potpuno je renoviran 2015. godine. Nalazi se u Limenariji, od plaže je udaljen oko 50 m.

Smeštaj: Raspolaže sa 26 soba. Sve sobe su uređene u mediteranskom stilu i imaju kupatilo, fen, frižider, SAT TV, telefon, internet, sef, balkon. Pogled sa balkona pruža se na more i Svetu Goru, ili na planinu i bazen.

Sadržaj: restoran, bar, pool i snack bar, taverna, otvoreni bazen sa delom za decu, teretana, sauna, masaže uz doplatu, bilijar, igralište za decu. Hotel poseduje i ležaljke na plaži čije iznajmljivanje je besplatno za goste hotela. Hotel takođe poseduje i parking, pa je idealan za goste koji odluče da dođu kolima.

Usluga: Polupansion (izbor menija).

Više informacija o ovom hotelu možete naći na web stranici www.thalassies-hotel.gr .

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Prilikom posete Limenariji postoji dosta opcija koje će Vam pružati zabavu tokom odmora. Postoje mnoge plaže koje možete izabrati u zavisnosti od toga koliko daleko duž obale želite da putujete. U gradu pored luke nalazi se vrlo mala peščana plaža sa parkingom u blizini i dosta taverni i restorana brze hrane. Malo dalje na zapadu je najduža plaža u Limenariji, koja se proteže na oko 2 km. To je šljunkovito – peskovita plaža, a neki delovi su bolji od drugih, obavezno je obiđite celu kako biste pronašli mesto koje Vam najviše odgovara. Kada prođete ovu plažu, na zapadnoj strani je veoma peščana i mnogo lepša plaža koja se zove Tripiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.