Toroni Akti Toroni Boutique 3*

Hotel Akti Toroni Boutique 3* je jedan od najtraženijih objekata na destinaciji Toroni. Udaljen je samo 1 minut hoda od prelepe peščane plaže. Objekat ima besplatan privatni parking. Sve sobe su moderno uređene, sa klima uređajem i besplatnim bežičnim internetom kao i sopstvenim balkonom ili popločanim dvorištem sa pogledom na zaliv Kasandra. Studiji u objektu Akti Toroni Boutique sadrže čajnu kuhinju sa pločama za kuvanje, električnim kuvalom i frižiderom. Poseduju TV i sopstveni bademantil i papuče. Aerodrom je udaljen 140 km od hotela. Letovalište Neos Marmaras je udaljeno 20 km, a Porto Kufo samo 1 km od hotela. Po dolasku u hotel goste očekuje piće dobrodošlice.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, krevetac za bebe (na upit), balkon, WiFi, frižider, sef, kupatilo, telefon, terasu.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, parking, usluge lekara, WiFi, suncobrane i ležaljke na plaži, TV salu, usluge rent-a-cara.

Usluga: Noćenje sa doručkom.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://aktitoroni-hotel.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.