Toroni Hotel Blue Sea

Hotel Blue Sea 4* je jedan od najtraženijih objekata na destinaciji Toroni. Sam objekat je udaljen samo jedan minut hoda od plaže. Smešten je na prelepim plažama koje deli mali put, odnosno šetalište uz more kojim se može stići do centra za par minuta. Udaljen je od aerodroma 80 km, a od grada Kalitea 2 km. Drevni grad Toroni udaljen je 300 m. Hotel se nalazi na 1 km od Porto Kufa i na manje od 15 km od Neos Marmarasa. Hotel ima dva sprata, što daje osećaj topline  i privatnosti. Većina soba okrenuta je ka bazenu ili moru. Doručak je na bazi švedskog stola i na raspolaganju je gostima u glavnom restoranu. Sveži morski plodovi se služe u taverni  Stergios, gde se takođe jednom nedeljno održavaju večeri grčke muzike. U baru kraj bazena gosti mogu da uživaju u pićima i  u prelepom pogledu na more. Mlađi gosti se mogu zabavljati na dečijem igralištu.

Smeštaj: Sobe u hotelu sadrže klima uređaj, balkon, kupatilo, mini bar, frižider, garnituru za sedenje, TV/SAT.

Sadržaj hotela: Hotel ima lobi, veliki bazen sa delom za decu, mali bazen sa hidromasažerima, restoran, mini market, fitnes centar, saunu, tursko kupatilo.

Usluga: Polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje) ili pun pansion (doručak, ručak i večera).

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.toronibluesea.com/hotel-toroni-halkidiki/index.php/sr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.