Tsilivi Plaza Pallas 3*

Hotel Plaza Pallace 3* je izuzetno privlačan, porodičan hotel i predstavlja kombinaciju modernog i tradicionalnog. Nalazi se u poznatom turističkom mestu na ostrvu Zakintos, Tsilivi. Udaljen je samo nekoliko metara od plaže koja je nagrađena plavom zastavicom. Plaza Pallace je poznat i po veoma zanimljivoj spoljnoj arhitekturi. Hotel ima 48 prostranih soba i apartmana koji su izuzetne udobnosti i imaju pogled na divne predele. Gosti mogu da uživaju pored bazena i opuste u šarenim i mirisnim baštama punim palmi, jasmina i ostalog mediteranskog cveća. U blizini hotela nalaze se kafići, restorani i taverne. Od centra Zakintosa, hotel je udaljen 3 km, 6 km od aerodroma i 3,5 km od najbližeg restorana.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju frižider, TV/SAT, kupatilo, fen, klima uređaj (uz doplatu), WiFi, telefon, terasu, mini bar.

Sadržaj hotela: Hotel poseduje restoran, bar, spoljašnji bazen, dečiji bazen, parking, TV salu, bilijar.

Usluga: All inclusive (na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://www.plazapallas.com/sr

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2017. godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.