Uranopolis Hotel Alexandros Palace 5*

Hotel Alexandros Palace 5* je jedan od najlepših i najboljih hotela u Grčkoj. Okružen je prelepom prirodom nedaleko od čiste i uređene plaže sa kristalno čistim morem. Hotel je idealan za porodice sa decom, parove i ljubitelje prirode. Karakterističan je po tradicionalnoj i modernoj arhitekturi. Sastoji se od 243 sobe. Hotel Alexandros Palace je pet friendly.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, krevetac na upit, terasu, kozmetiku u kupatilu, frižider/minibar, telefon, sef (uz doplatu), TV, WiFi.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, doktora na poziv, prodavnice, mogućnost iznajmljivanja automobila i bicikala, parking, WiFi, restoran, a-la-carte restoran, barove, igralište za decu, mini klub za decu, plažu, suncobrane i ležaljke, bazen za odrasle i decu, večernje animacije, teniske i košarkaške terene, centar za vodene sportove, SPA&Wellness, salon lepote, zatvoreni bazen, konferencijsku salu.

Usluga: Usluga je na bazi polupansiona.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 00:00 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://alexandroshotel-halkidiki.com/

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

*Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Na samo 30 km od Uranopolisa nalazi se manastir Kakovo. Predstavlja crkveno imanje van teritorije Svete Gore i smešteno je na predivnom mestu u okruženju netaknute prirode. Kakovo je posebno omiljeno kod žena jer u njemu mogu osetiti duh Svete Gore koja je za njih nedostupna. Imanje se prostire na preko 1700 ha sa prelepim jezerom, šumom, vrtovima, ribnjakom i maslinjacima.

Posetiocima je i na raspolaganju izlet do Stagire, mesta u kom se rodio Aristotel, sa zabavnim parkom u kome su prikazane naučne sprave i izumi Aristotela.

Moguća je i poseta planinskom gradiću Arnea koji se nalazi u borovoj i hrastovoj šumi u podnožju gore Holomontas,a čuven je I po vinu i planinskom medu. U okolini je i kulturno – istorijski muzej “Jatradiko” koji prima posetioce svakog dana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.