Zlatibor apartmani Monix Jorgovan

Apartmani MONIX Jorgovan pripadaju luksuznom kompleksu Monix. Smešteni su na Zlatiboru, na rubu naselja Obudojevica i udaljeni su 300 m od ski lifta i 500 m od autobuske stanice. Nalaze se na savršenoj lokaciji van gužve i gradske vreve. Apartmani u kompleksu Monix Jorgovan poseduju dnevni boravak sa ugaonom garniturom i  kuhinju koja je opremljena svim neophodnim inventarom, 1-2 spavaće sobu, kupatilo i terasu (osim apartmana u potkrovlju). Za svaki apartman obezbeđeno je parking mesto. Zahvaljujući fantastičnoj lokaciji gosti apartmana mogu uživati u izuzetnom pogledu na ski stazu i početnu stanicu Gold Gondole kao i na najpoznatije vrhove Zlatibora – Čigotu i Tornik. Svi apartmani u kompleksu Monix Jorgovan su opremljeni sigurnosnim vratima, kamerama sa video nadzorom, interfonom i WIFI –om sa kablovskom televizijom.

U neposrednoj blizini, na samo nekoliko metara, nalazi se restoran Monix Club, gde se iz prelepe bašte pruža jedinstven pogled na apartmanski kompleks Monix i sjajnu prirodu.

1. POPUSTI:

  • POPUST NA VEĆI BROJ NOĆENJA.

2. DOPLATE:

  • Boravišna taksa iznosi 120 Rsd dnevno po osobi, deca od 7-15 godina ostvaruju popust 50% od cene, dok deca mlađa od 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.

3. PLAĆANJE:

Usluga najma apartmana je plativa na sledeći način:

  • Gotovinski, 50% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
  • Odloženo čekovima građana, 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u 5 jednakih mesečnih rata bez uvećanja na ostatak duga. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.
  • Odloženo administrativnom zabranom shodno Ugovoru sa Privrednim društvom i PIO fondom, akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak u 5 jednakih mesečnih rata shodno izdatoj fakturi, bez uvećanja na ostatak duga.

4. OPŠTI USLOVI:

  • Prijava i odjava gostiju je u turističkoj agenciji na Zlatiboru, ulica Miladina Pećinara br.74.
  • Korišćenje apartmana počinje od 14:00 časova prvog dana boravka a napuštaju se do 10:00 časova poslednjeg dana boravka.
  • U cenu je uračunato jedno parking mesto.

NAPOMENE:

  • U svim smeštajnim jedinicama je zabranjeno pušenje.
  • Apartmani nisu pet friendly.

 

Mole se putnici da se pre zaključenja Ugovora upozanju sa kućnim redom i uslovima korišćenja smeštaja Apartmana Monix Jorgovan Zlatibor

Pogledajte kompletnu ponudu apartamana na Zlatiboru: https://monix.rs/apartmanski-smestaj-zlatibor/

Cenovnik za 2022. godinu:

NAPOMENA: Navedene cene se ne odnose na praznične periode za koje su publikovani posebni cenovnici:

Sretenje 11.02.-16.02.2022.,Vaskrs i 1.Maj 22.04.-03.05.2022.,Dan primirja 10.11.-13.11.2022. i Nova Godina 31.12.2022.-03.01.2023.

Zlatibor smestaj
Izleti Zlatibor
Nekretnine Zlatibor

 

Kompletnu ponudu izleta i smeštaja na Zlatiboru možete pogledati na našem sajtu: http://visit-zlatibor.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.