Zlatibor apartmani Monix Magnolija

Apartmani MONIX Magnolija pripadaju luksuznom kompleksu. Smešteni su na Zlatiboru, na rubu naselja Obudojevica i udaljeni su 300 m od ski lifta i 500 m od autobuske stanice. Nalaze se na savršenoj lokaciji van gužve i gradske vreve. Svaki apartman u kompleksu Monix Magnolija poseduje dnevni boravak sa ugaonom garniturom i  kuhinju koja je opremljena svim neophodnim inventarom, spavaću sobu, kupatilo i terasu. Za svaki apartman obezbeđeno je parking mesto.

Zahvaljujući fantastičnoj lokaciji gosti apartmana mogu uživati u izuzetnom pogledu na ski stazu i početnu stanicu Gold Gondole kao i na najpoznatije vrhove Zlatibora – Čigotu i Tornik. Svi apartmani u kompleksu Monix Magnolija su opremljeni sigurnosnim vratima, kamerama sa video nadzorom, interfonom i WIFI –om sa kablovskom televizijom.

U neposrednoj blizini, na samo nekoliko metara, nalazi se restoran Monix Club, gde se iz prelepe bašte pruža jedinstven pogled na apartmanski kompleks Monix  i sjajnu prirodu.

1. POPUSTI:

  • POPUST NA VEĆI BROJ NOĆENJA.

2. DOPLATE:

  • Boravišna taksa iznosi 120 Rsd dnevno po osobi, deca od 7-15 godina ostvaruju popust 50% od cene, dok deca mlađa od 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.

3. PLAĆANJE:

Usluga najma apartmana je plativa na sledeći način:

  • Gotovinski, 50% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
  • Odloženo čekovima građana, 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u 3 jednake mesečne rate bez uvećanja na ostatak duga. Mesto i datum ispisati grafitnom olovkom.
  • Odloženo administrativnom zabranom shodno Ugovoru sa Privrednim društvom i PIO fondom, akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak u 3 jednake mesečne rate shodno izdatoj fakturi, bez uvećanja na ostatak duga.

4. OPŠTI USLOVI:

  • Prijava i odjava gostiju je u turističkoj agenciji na Zlatiboru, ulica Miladina Pećinara br.74.
  • Korišćenje apartmana počinje od 14:00 časova prvog dana boravka a napuštaju se do 10:00 časova poslednjeg dana boravka.
  • U cenu je uračunato jedno parking mesto.
  • U svim apartmanima je zabranjeno pušenje.
  • Apartmani nisu pet friendly.

 

Mole se putnici da se pre zaključenja Ugovora upoznaju sa kućnim redom i uslovima korišćenja smeštaja Apartmana Monix Magnolija Zlatibor

Pogledajte kompletnu ponudu apartamana na Zlatiboru: https://monix.rs/apartmanski-smestaj-zlatibor/

Cenovnik:

Apartmani na Zlatiboru
Zlatibor izleti
Nekretnine Zlatibor

 

Kompletnu ponudu smeštaja i izleta sa Zlatibora možete pogledati na našem sajtu: http://visit-zlatibor.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.