Zlatibor dupleks apartmani

Zlatibor dupleks apartmani

 

Dupleks apartmani predstavljaju apartmane koji poseduju dve spavaće sobe, zasebnu kuhinju, kupatilo i terasu. Kada je smeštaj na Zlatiboru u pitanju Monix turističa agencija vam nudi veoma komforne duplekse strukture od četvorokrevenih do šestokrevetnih.

Vila Monix Club Zlatibor u svom sklopu poseduje apartman koji se sastoji od spavaće sobe sa francuskim ležajem, čajne kuhinje i druge sobe u kojoj se nalaze dva single ležaja kao i kauč na razvlačenje. Poseduje ogromu terasu sa garniturom za sedenje sa koje se pruža zadivljujuć pogled na najpoznatije vrhove Zlatibora – Čigotu i Tornik. Apartman je opremljen u modernom stilu, ima TV, WiFi. Cene su date na bazi noćenja sa doručkom uz mogućnost doplate za polupansion. Gosti objekta mogu koristiti i usluge restorana koji se nalazi u sklopu objekta.

Jedan od najtraženijih objekata u našoj ponudi je i Monix Village. Smešten je van centra i okružen fantastičnom prirodom. Nalazi se u naselju Potoci. Monix Village apartmani se sastoje od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom i WC-om na prizemlju, dok se na spratu nalaze još dve spavaće sobe, jedna sa francuskim ležajem, druga sa dva single ležaja i kupatilo. Svi apartmani poseduju sopstveni parking za dva i više vozila kao i sopstveni deo dvorišta veličine 3-5 ari. Imaju prelepo dvorište sa tremom sa koga se pruža fantastičan pogled na centar mesta kao i na zlatiborske vrhove Čigotu i Tornik. Apartmani Monix Village nalaze se na oko 2.600 m od centra, ali upravo je to ono što ih čini specifičnim i idealnim za odmor. Ski staza je udaljena 2.700 m od apartmana, a najblizi supermarket gde gosti mogu nabaviti sve potrebne namirnice je na 500 m. Apartmani Monix Village su najbolji izbor za sve one koji žele da se odmore u miru i tišini i uživaju u svežem vazduhu i mirisu. Cene su date na bazi najma apartmana dnevno.

Zlatibor dupleks apartmani
Kompletnu ponudu apartmanskog smeštaja na Zlatiboru možete pogledati na: Smeštaj na Zlatiboru

Leave a Reply

Your email address will not be published.