Zlatibor smeštaj sa ishranom

Zlatibor smeštaj sa ishranom

 

Turistička agencija Monix Vam nudi velliki izbor smeštaja na Zlatiboru. Apartmane u samom centru, apartmane van centra, a poseban akcenat stavljamo na objekat Monix Club Zlatibor. koji je kompletno renoviran i moderno opremljen. Iz objekta se pruža fenomenalan pogled na Čigotu i Tornik, a mir i tišina su ono po čemu je specifičan.

Usluga u Monix Clubu je noćenje sa doručkom uz mogućnost doplate za polupansion koja iznosi 750,00 Rsd po osobi dnevno. Hrana je odlična i služe se probrana jela zlatiborskog kraja. Doručak se služi svakog dana od 08:00h do 10:00h, a večera od 18:00h do 20:00h. Ishrana se služi po sistemu samoposluživanja za minimum 15 osoba, a ukoliko je broj osoba manji služiće se po sistemu posluživanja. Objekat poseduje veliku baštu u kojoj možete uživati, doručkovati, ručati ili večerati ili uživati uz kafu ili osvežavajuće piće.

Vila MONIX Club – Zlatibor je smešten na Zlatiboru na rubu naselja Obudojevica, udaljena je 800 m od centra i 300 m od ski lifta.
Objekat raspolaže sa 45 ležajeva smeštenim u komfornim sobama i luksuznim apartmanima iz kojih se pruža prelep pogled na zlatiborske vrhove Čigotu i Tornik. Sve sobe, studija i apartmani imaju 2-6 ležaja, opremljene u modernom stilu i poseduju kupatilo, TV, kablovsku televiziju i internet. U  Vili MONIX Club na raspolaganju su Vam parking, recepcija sa sigurnosnim sefom kao i restoran sa kaminom i tremom u kom se služi probrana hrana zlatiborskog kraja.

Agencija Monix Vam odobrava velike popuste u zavisnosti od dužine boravka, a popusti idu do 20%. Pored popusta nudimo Vam i pogodnosti kada su uslovi plaćanja u pitanju, odnosno Vaš aranžman možete isplatiti i čekovima, administrativnom zabranom ili ukoliko ste penzioner administrativnom zabranom shodno Ugovoru sa Privrednim društvom i PIO fondom.

Čekamo Vas da budete naši gosti na najposećenijoj planini u Srbiji.

 

Kompletnu ponudu smeštaja i izleta na Zlatiboru možete pogledati i na našem sajtu: http://visit-zlatibor.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.