Metamorfozis Hotel Simeon 3*

Hotel Simeon 3*  smešten je na prelepom mestu okružen palmama i lepom prirodom. Potpuno je renoviran i nalazi se u srcu Sitonije u mestu Metamorfozis. Udaljen je 80 m od mora i svojim gostima nudi aposlutni mir i opuštenu atmosferu. Ima ukupno 90 soba smeštenih u 6 zgrada, 2 bazena, bar pored bazena i potpuno novi restoran kao i sadržaje za animaciju za odrasle i decu. Njegova lokacija čini ga idealnom polaznom tačkom za obilazak svih poznatih plaža Sitonije. Hotel Simeon udaljen je 80 km od aerodroma u Solunu, dok su mesta Nikiti i Neos Marmaras na 7 i 25 km.

Smeštaj: Sobe imaju klima uređaj, krevetac na upit, terasu, toaletni pribor, frižider/minibar, telefon, sef, TV, WiFi.

Sadržaj: Hotel sadrži recepciju, doktora na poziv, mogućnost iznajmljivanja automobila i bicikala, parking, WiFi, restoran, barove, igralište za decu, animacije za decu, bazen za odrasle i decu, večernje animacije.

Usluga: Usluga je na bazi polupansiona.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 00:00 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete naći na web adresi www.hotel-simeon.gr/metamorfosihotel/index.php/en/.

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Metamorfozis je malo ribarsko mesto, koje se nalazi na samom početku Sitonije, na oko 105 km od Soluna, na početku drugog prsta poluostrva Halkidiki. Ovo mesto nazivaju i vazdušnom banjom Halkidikija. Nalazi se na zapadnoj strani Sitonije, zajedno sa Neos Marmarasom, Nikitijem i Torinijem. Klima je specifična zbog četinarskih šuma kojih ima u izobilju. Plaža u Metamorfozisu je peščana, duga preko 1 km, a u okolini se nalazi drvored četinara što daje još veći užitak. Kada je u pitanju sam prilaz u more, Metamorfozis ima različite plaže: od peščano-šljunkovitih, krupno-šljunkovitih preko kamenih (pri samom ulazu u more). Plažu tokom dana skoro celog dana greje sunce, tako da je omogućeno da na plaži budete do kasnih poslepodnevnih časova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.