Skala Potamias Hotel Achillion 3*

Hotel Achillion 3* je udaljen  oko 800 m od plaže Krisi Amudia, u mestu Skala Potamias. Nalazi se na 10 minuta hoda od plaže. Ceo hotel je okružen predivnom prirodom, borovima i maslinjacima. Achillion Hotel nudi bazen i doručak u prelepom vrtu. Sobe imaju balkon i gledaju na zelene pejzaže Tasosa, i svaki ima garnituru za sedenje. U baru pored bazena tokom celog dana se služe jela i pića, a povremeno se organizuju specijalne večeri sa muzikom i plesom. Gosti se mogu opustiti u salonu u kojem se nalazi TV sa satelitskima kanalima. Blizu hotela se nalaze brojni barovi, taverne u kojima se služi sveža riba i prodavnice. Od grada Tasosa je udaljen 11 km. Hotel ima besplatan parking.

Smeštaj: Sve sobe u hotelu imaju klima uređaj, frižider, TV/SAT, radio, tuš, fen, balkon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži bazen, vrt sa garniturom za sedenje, suncobrane i ležaljke pored bazena, restoran, bar, TV salu, parking.

Usluga: Noćenje sa doručkom.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.hotel-achilion.gr/homeen.html

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.