Hotel Athorama

Uranopolis Hotel Athorama 3*

Hotel Athorama 3* je smešten na brežuljku i okružen je zelenilom na Uranoplisu. Ovaj objekat je od plaže udaljen samo 2 minuta hoda, a od plaže Skala 500 m. Hotel poseduje bazene i restoran sa tradicionalnim ukusnim jelima. Sobe imaju klima uređaj i balkone koji gledaju na zaliv Sigitos. Jako su elegantno opremljene i sadrže frižider i TV. Kupatila imaju podne pločice i fen za kosu. Neke sobe imaju i deo za sedenje sa kaminom. Doručak se služi u hotelskoj sali namenjenoj za doručak. Restoran nudi fantastične specijalitete i pogled na ostrvo Amuljani. U okviru hotela gostima je na raspolaganju bazen kao i bar pored bazena gde se služi piće i kafa. Hotel Athorama ima i teretanu kao i terene za košarku, tenis i odbojku. Raspolaže i igralištem za decu i dečijim bazenom. Od centra Uranopolisa udaljen je 5 km.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, fen za kosu, frižider, TV/SAT.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži WiFi, parking, restoran, igralište, bar, đakuzi, saunu, bazen.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.athorama.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.