Afitos Hotel Stratos 3*

Hotel Stratos 3* je smešten u centru Afitosa. Udaljen je svega 6 minuta hoda od prelepe, peščane i uređene plaže. Objekat poseduje otvoreni bazen, dečiji bazen i bar pored bazena. Sve sobe su svetle i imaju balkone sa kog se pruža pogled na prostrano unutrašnje dvorište i na bazen. Doručak se služi svakog jutra, na bazi švedskog stola je i obuhvata sveže ispečene pite. Hotel Stratos ima i prelepu terasu gde gosti mogu večerati ili doručkovati tokom letnjih dana. Osoblje hotela gostima može dati informacije o okolini, za izlete na koje mogu otići ili o iznajmljivanju automobila. Sefovi se mogu iznajmiti na recepciji. Usluge prevoza od i do aerodroma takođe su na raspolaganju gostima hotela. Od centra Afitosa hotel je udaljen 150 m. Tu se mogu pronaći taverne, barovi, kafići, restorani. Besplatan parking se nalazi na 100 m od hotela i može se koristiti u zavisnosti od raspoloživosti. Autobuska stanica se nalazi na 150 m od hotela.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, krevetac za bebe (na upit), fen za kosu, frižider, sef, TV/SAT.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži bar,vrt, bazen, bar pored bazena, suncobrane i ležaljke pored bazena, igralište za decu.

Usluga: Noćenje sa doručkom. (na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.stratoshotel.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.