Agios Markos

Agios Markos letovalište nalazi se na jednoj od najlepših obala na ostrvu, koje gleda na veličanstveni zaliv Ipsos i okruženo je niskim brežuljcima i gustim šumskim predelima. U letovalištu se nalazi niz sadržaja koji uključuju sve ono što očekujete od jednog modernog letovališta, veliki broj restorana, barova, prodavnica, kao i noćnih klubova, što će omogućiti da Vam dan u potpunosti bude ispunjen zanimljiivim dešavanjima.
Plaže u letovalištu su vrlo lako dostupne i daju posebnu draž jer stvaraju prelepe prizore, nežno se stapajući sa kristalno čistim morem, idealnim za plivanje kao i za bavljenje različitim vrstama sportova na vodi. Posmatrajući slikovita naselja u letovalištu, imaćete utisak da ste se vratili u prošlost jer jedinstvena arhitektura ovog predela odiše tradicijom i predstavlja Grčku u najlepšem svetlu.

Agios Markos je prelepo tradicionalno grčko selo koje je takođe nekada bilo vizantijska naseobina. Nalazi se odmah iznat atraktivne Ipsos plaže, na samo 18 km od glavnog grada Kerkire. Selo potiče iz 11. veka i zaštićeno je od strane Ministarstva kulture zbog  svoje bogate i jedinstvene venecijanske arhitekture. Agios Markos je okružen niskim brdima i drvoredima i nudi prelep pogled na mesto i plažu Ipsos, kao i dve impresivne crkve Agios Merkurius i Crkvu Hrista Pantokratora.  Mesto je savršeno za sve one koji žele da se povuku iz svakodnevnice i premeste u neko drugo vreme.

Agios Markos hoteli

 

Kompletnu ponudu apartmanskog smeštaja za leto 2022. u Grčkoj pogledajte na web adresi: https://monix.rs/grcka-apartmani/

 

 

Letovanje 2022 Stavros
Letovanje 2022 Vrasna
Letovanje 2022 Paralia
Letovanje 2022 Olympic Beach
Letovanje 2022 Leptokaria

Leave a Reply

Your email address will not be published.