Akti Elias Hotel Athena Pallas Village 5*

Hotel Athena Pallas Village 5* jedan je od najlepših hotela na Sitoniji. Nalazi se između mirnog gradića Neos Marmaras (11 km) i mesta Nikiti (10 km). Smešten je na jednoj od najlepših plaža poluostrva Sitonija- Akti Elias. Sastoji se iz glavne zgrade, u kojoj je recepcija i pet zgrada u kojima su smeštajne jedinice. Od peščano šljunkovite plaže, koja je udaljena oko 20 m, hotel deli ulica i do nje se silazi stepenicama ili podzemnim prolazom. Od Soluna ovaj hotel je udaljen 110 km. Hotel je sagrađen u tradicionalnom, etno stilu i okružen je borovom šumom. Ležaljke i suncobrani oko bazena su uključeni u cenu.

Smeštaj: Sve sobe poseduju klima uređaj, telefon, TV / SAT, mini bar, terasu, fen za kosu.

Sadržaj hotela: Recepcija, menjačnica, otvoreni i zatvoreni bazen, dečije igralište, restoran, bar, wi- f internet, prodavnica, parking, sef na recepciji, kongresna sala, teretana, stoni tenis, bilijar, teren za tenis i odbojku, suncobrani i ležaljke.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: www.hotel-akti.gr.

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.