Akti Elias Hotel Elea Village 3*

Hotel Elea Village 3* je smešten između bujnog zelenila na samo 20 m od prelepe peščane plaže Elia. Elea Village predstavlja kompleks u stilu bungalova koji nudi bazen i osvetljeni teniski teren. Sobe su klimatizovane, imaju balkon, a većina gleda na more. Bežični internet je dostupan u celom objektu. Svi studiji su jedinstveno uređeni i svetli. Imaju TV/SAT, frižider i kupatilo sa tušem. Hotel ima restoran koji nudi jela mediteranske kuhinje na bazi švedskog stola. U baru pored bazena služe se pića i užine tokom celog dana. Mesta Nikiti i Neos Marmaras udaljena su oko 10 km. Do oba mesta se moze lako stići jer hotel nudi usluge prevoza. U okviru hotela gostima je i na raspolaganju besplatan parking.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, krevetac za bebe (na upit), balkon, fen za kosu, frižider, TV/SAT, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, bar, roštilj, vrt, usluge lekara, lobi, mini market, restoran, sef (na recepciji), parking, usluge buđenja, bazen, bazen za decu, igralište za decu, snack bar, TV salu, usluge rent-a-cara.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.acrotel.gr/hotel/elea-village/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2021.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2021., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2021., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.