Angelina Hotel & Apartments 2*

Angelina Hotel & Apartments 2*  nalazi se na severu ostrva Krf, u čuvenim kanalima ljubavi. Kompleks Angelina je smešten u čuvenom letovalištu Sidari, na 200 metara od obale mora.

Plaža Kanal D’Amur udaljena je 200 metara, a glavna plaža u Sidariju 250 metara od kompleksa Angelina. Ove plaže nude ležaljke, suncobrane i sportove na vodi.

Sadržaj : Hotel pored smeštajnog kapaciteta u svom sklopu poseduje i  tradicionalan restoran i 2 bazena sa besplatnim ležaljkama.

Smeštaj : Većina smeštajnih jedinica u kompleksu Angelina ima sopstveni balkon sa pogledom na bazen ili na vrt. Svaka smeštajna jedinica sadrži sopstveno kupatilo sa tušem i čajnu kuhinju sa frižiderom, tosterom i kuvalom.

U grčkom restoranu kompleksa Angelina služe se engleski doručak i večera. Užine su na raspolaganju u vreme ručka.

U glavnom baru organizuju se zabavni programi, kao što su kvizovi, karaoke, bingo večeri i nastupi DJ-eva. U baru se takođe nalaze 2 velika projektora, pomoću kojih se prikazuju najnoviji sportski događaji.

Usluga : Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.angelinahotel.com

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.