Apartmani Monix Magnolija

Monix Magnolija Zlatibor su eksluzivni stanovi koji pripadaju luksuznom apartmanskom kompleksu Monix. Smešteni su na Zlatiboru, na rubu naselja Obudojevica. Udaljeni su 300 m od ski lifta i 500 m od autobuske stanice. Nalaze se na savršenoj lokaciji van gužve i gradske vreve.

Zgrada poseduje 40 stambenih jedinica u suterenu, visokom prizemlju, prvom, drugom, trećem i četvrtom spratu. Površina stanova kreće se od 36 do 41m2

Svaki stan u Monix Magnolija kompleksu poseduje dnevni boravak sa kuhinjom, spavaću sobu, kupatilo i terasu. Za svaki stan obezbeđeno je parking mesto. Zahvaljujući fantastičnoj lokaciji vlasnici apartmana mogu uživati u izuzetnom pogledu na ski stazu i početnu stanicu gold gondole, kao i na najpoznatije vrhove Zlatibora – Čigotu i Tornik.

Kompleks je izgrađen u skladu sa propisima iz oblasti energetske efikasnosti, a za samu izgradnju koriste se najkvalitetniji i prvoklasni materijali, aluminijumska stolarija, hrastov parket u sobama i dnevnom boravku, kao i keramičke pločice u kupatilu, kuhinji i na terasi.

Svi stanovi u zgradi Monix Magnolija su opremljeni sigurnosnim vratima, kamerama sa video nadzorom, interfonom i WIFI-om sa kablovskom televizijom.

U sklopu ovog modernog luksuznog kompleksa nalazi se privatan parking, lift i drugi raznovrsni sadržaji kao što su bazen, spa centar, sauna, profesionalna teretana i rekreativni zdravstveni centar.

U centralnom delu nalazi se recepcija koja radi 24 h. Ljubazno osoblje pružiće Vam sve neophodne informacije i učiniti Vaš boravak lepšim i komfornijim.

Obezbeđeno je i svakodnevno čišćenje zgrade, stepeništa, hodnika, lifta i dvorišta.

Stanovi se prodaju luksuzno opremljeni.

Posetite nas u našim poslovnicama u Beogradu na adresi Durmitorska 6-8, kontakt telefon 011/404-77-11, email: office@monix.rs ili na Zlatiboru u ulici Miladina Pećinara 74, kontakt telefon: 031/845-500, email: zlatibor@monix.rs, web: http://visit-zlatibor.com/

Stan TIP I

Stan TIP II

Stan TIP III

Stan TIP IV

Stan TIP V

Stan TIP VI

Stan TIP VII

Stan TIP I

Stan TIP II

Stan TIP III

Stan TIP IV

Stan TIP V

Stan TIP VI

Stan TIP VII

Stan TIP I

Stan TIP II

Stan TIP III

Stan TIP IV

Stan TIP V

Stan TIP VI

Stan TIP VII

Stan TIP I

Stan TIP II

Stan TIP III

Stan TIP IV

Stan TIP V

Stan TIP VI

Stan TIP VII

Comments (2)

 1. Reply Rajko Bajic

  Kolika je cena po m2,i koji je nacin isplate .pozz

  1. Reply tamara

   Postovani,
   Za dodatne informacije mozete nas kontaktirati na 011/404-77-00 ili 060/404-77-90.
   Pozdrav!

Leave a Reply

Your email address will not be published.