Apartmani Monix Magnolija

 

Apartmani Monix Magnolija su apartmani koji pripadaju luksuznom kompleksu Monix Flowers Apartments. Smešteni su na Zlatiboru, na rubu naselja Obudojevica. Apartmani Monix Magnolija udaljeni su 300 m od ski lifta i 500 m od autobuske stanice. Nalaze se na savršenoj lokaciji van gužve i gradske vreve.

Zgrada je podeljena u dve lamele sa po 15 stanova smeštenih u suterenu, visokom prizemlju, prvom i drugom spratu i potkrovlju. Površina apartmana kreće se od 35 do 37m, dok su apartmani u suterenu površine 76m2 . Svaki apartman u Monix Magnolija apartmanima poseduje dnevni boravak sa kuhinjom, spavaću sobu, kupatilo i terasu. Za svaki apartman obezbeđeno je parking mesto. Zahvaljujući fantastičnoj lokaciji vlasnici apartmana mogu uživati u izuzetnom pogledu na ski stazu i početnu stanicu gold gondole, kao i na najpoznatije vrhove Zlatibora – Čigotu i Tornik.

Kompleks je izgrađen u skladu sa propisima iz oblasti energetske efikasnosti, a za samu izgradnju koriste se najkvalitetniji i prvoklasni materijali, aluminijumska stolarija, hrastov parket u sobama i dnevnom boravku, kao i španske keramičke pločice u kupatilu, kuhinji i na terasi.

Svi apartmani u zgradi Monix Magnolija su opremljeni sigurnosnim vratima, kamerama sa video nadzorom, interfonom i WIFI-om sa kablovskom televizijom.

U sklopu ovog modernog naselja nalazi se privatan parking i raznovrsni sadržaji kao što su sportski tereni za tenis, košarku, odbojku, otvoreni bazen i igralište predviđeno za najmlađe.

U neposrednoj blizini, na samo nekoliko metara, nalazi se restoran Monix Club, gde se iz prelepe bašte pruža jedinstven pogled na apartmanski kompleks Monix i sjajnu prirodu.

Iskoristite povoljnosti za kupovinu u izgradnji! Posetite nas u našim poslovnicama u Beogradu na adresi Durmitorska 6-8, kontakt telefon 011/404-77-11, email: office@monix.rs ili na Zlatiboru u ulici Miladina Pećinara 74, kontakt telefon: 031/845-500, email: zlatibor@monix.rs, web: http://visit-zlatibor.com/

Comments (2)

 1. Reply Rajko Bajic

  Kolika je cena po m2,i koji je nacin isplate .pozz

  1. Reply tamara

   Postovani,
   Za dodatne informacije mozete nas kontaktirati na 011/404-77-00 ili 060/404-77-90.
   Pozdrav!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Monix.D.o.o.

koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.