Apartmani u Stavrosu blizu plaze

Stavros apartmani na plazi

 

Već dugi niz godina naša agencija u svojoj ponudi ima Stavros, kao najvažniju destinaciju. U svojoj ponudi imamo veliki broj komfornih apartmana prve kategorije koji odgovaraju svačijem ukusu i potrebama.

Ovim putem predstavljamo Vam objekte koji se nalaze u Stavrosu blizu plaže.

Stavros apartmani Asimonis

Paket aranzman od 10 nocenja
Stavros leto 2022

Stavros apartmani Paraskevi

Paket aranzman od 10 nocenja
Stavros leto 2022

Apartmani Asimonis novijeg su datuma, udaljeni oko 30 m od mora i gradske plaže. Na približno 100 m udaljenosti nalazi se pansionski restoran Janis, gde možete probati neki od lokalnih specijaliteta. Objekat se nalazi u novom, mirnom delu Stavrosa, nedaleko od novoizgrađene crkve. Od centra Stavrosa, gde se nalaze šetalište, sportski tereni kao i luna park, objekat Asimonis je udaljen približno 200 metra. Objekat Asimonis raspolaže sa 18 apartmana koji su po strukturi dvokrevetni i trokrevetni. Apartmani sadrže opremljen kuhinjski deo sa svim neophodnim inventarom (mini-električni šporet bez rerne, posuđe, pribor za jelo, frižider…), kupatilo, TV set i terasu. Sve terase su opremljene garniturom za sedenje, a pogled sa terase kod dvokrevetnih apartmana je na prelepo uređeno dvorište, dok se sa terase većine trokrevetnih apartmana pogled delimično pruža i ka moru, dok neki trokrevetni apartmani imaju pogled i na dvorište.  Svi apartmani su opremljeni i klima uređajem čije korišćenje nije uračunato u cenu aranžmana već se dodatno plaća na licu mesta. Posteljina se u apartmanima menja svakih 5 dana.

Apartmani Paraskevi smešteni su na 40 m udaljenosti od gradske peščane plaže. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji se nalaze na prizemlju i na prvom spratu. Svaka smeštajna jedinica sadrži spavaći deo sa jednim francuskim i ležajem za jednu osobu. Pored toga, svaki od apartmana sadrži opremljen kuhinjski deo sa svim neophodnim inventarom (mini-električni šporet bez rerne, posuđe, pribor za jelo, frižider…), kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje. Apartmani su okruženi prelepim vrtom, urednim travnjakom i zelenilom, što ga čini pogodnim za smeštaj porodica sa decom. Sa terasa ovih apartmana pogled se pruža na ulicu i prelepo uređeno dvorište puno zelenila, koje će boravak na terasi učiniti lepšim i prijatnijim.

 

Pogledajte kompletnu ponudu apartmanskog smeštaja u Stavrosu na: https://monix.rs/stavros/ kao i p0nudu na Zlatiboru na našem sajtu: http://visit-zlatibor.com/

Stavros apartmani na plazi

Leave a Reply

Your email address will not be published.