Apartmanski kompleks Monix

Apartmanski kompleks Monix

Apartmanski kompleks Monix je luksuzno apartmansko naselje smešteno na rubu naselja Obudojevica na Zlatiboru. Udaljeno je 300 m od ski lifta i 500 m od autobuske stanice. Nalazi se na savršenoj lokaciji van gužve i gradske vreve.

Kompleks se sastoji od 3 zgrade: Apartmani Monix Jorgovan, Apartmani Monix Jasmin i Apartmani Monix Magnolija. Svaka zgrada je podeljena u dve lamele koje poseduju po 15 apartmana smeštenih u suterenu, prizemlju, prvom i drugom spratu i potkrovlju. Površina apartmana sa jednom spavaćom sobom kreće se od 35 do 37m2 , dok su apartmani sa dve spavaće sobe površine 76m2 . Svaki apartman u Apartmanskom kompleksu Monix poseduje dnevni boravak sa kuhinjom,  jednu ili dve spavaće sobe, kupatilo i terasu. Za svaki apartman obezbeđeno je parking mesto. Zahvaljujući fantastičnoj lokaciji vlasnici apartmana mogu uživati u izuzetnom pogledu na ski stazu i početnu stanicu Gold gondole, kao i na najpoznatije vrhove Zlatibora – Čigotu i Tornik.

Kompleks je izgrađen u skladu sa propisima iz oblasti energetske efikasnosti, a za samu izgradnju koriste se najkvalitetniji i prvoklasni materijali, aluminijumska stolarija,  hrastov parket u sobama i dnevnom boravku, kao i španske keramičke pločice u kupatilu, kuhinji i na terasi.

Svi apartmani u Apartmanskom kompleksu Monix opremljeni sigurnosnim vratima, kamerama sa video nadzorom, interfonom i WIFI-om sa kablovskom televizijom.

U sklopu ovog modernog naselja nalazi se privatan parking i raznovrsni sadržaji kao što su sportski tereni za tenis, košarku, odbojku, otvoreni bazen i igralište predviđeno za najmlađe.

U neposrednoj blizini, na samo nekoliko metara, nalazi se restoran Monix Club, gde se iz prelepe bašte pruža jedinstven pogled na Apartmanski kompleks Monix i sjajnu prirodu.

Iskoristite povoljnosti za kupovinu u izgradnji! Posetite nas u našim poslovnicama u Beogradu na adresi Durmitorska 6-8, kontakt telefon 011/404-77-11, email: office@monix.rs ili na Zlatiboru u ulici Miladina Pećinara 74, kontakt telefon: 031/845-500, email: zlatibor@monix.rs, web: http://visit-zlatibor.com/

Nekretnine Zlatibor

 

Nekretnine Zlatibor

 

Apartmani Monix Jorgovan
Apartmani Monix Jasmin
Apartmani Monix Magnolija
GPS koordinate: 43°43’30.81″19°41’11.10″

Leave a Reply

Your email address will not be published.